Konges Sløjd

Populære striktrøjer fra Konges Sløjd til de mindste

Konges Sløjd er et dansk mærke, som skaber simpelt, skandinavisk og stilfuldt tøj til børn. Deres kollektioner indeholder blandt andet de populære og yndige Konges Sløjd-striktrøjer, som udmærker sig ved uovertruffen kvalitet, funktionalitet og simplicitet.

Se udvalget her

Konges Sløjds kollektioner indeholder blandt andet deres fantastiske striktrøjer, som egner sig til børn i alle aldre. Skal dit barn have praktisk og smukt hverdagstøj, kan du vælge en af de mange simple og klassiske Konges Sløjd-striktrøjer, som er den del af mærkets overordnede designlinje.

Skal det være lidt mere spraglet og farverigt, finder du også en Konges Sløjd-striktrøje, som matcher dét. Du kan med andre ord få Konges Sløjd-striktrøjer i stort set alle former, farver og mønstre, men én ting er sikkert – når du vælger en striktrøje fra Konges Sløjd, får du den absolut højeste kvalitet.

Find inspiration i udvalget af Konges Sløjd-striktrøjer

Konges Sløjd er et mærke, som i disse år oplever en enorm fremgang og popularitet. De startede som et mindre dansk brand, men har de seneste år oplevet international efterspørgsel, hvorfor brandet i dag er blandt de bedst kendte danske børnemærker.

Alle kollektionerne fra Konges Sløjd har fokus på æstetik og smukke nuancer, som skaber et simpelt udtryk, men som samtidig er nemme at spotte. Den minimalistiske designlinje gør, at tøjet kan bruges til både hverdag og fest – og så er de samtidig produceret af økologisk uld.

Konges Sløjd satser stort på bæredygtighed

Når du køber en striktrøje fra Konges Sløjd, får du ikke bare en striktrøje, som er praktisk. Den er også pæn at se på for både børn og voksne, og der anvendes udelukkende bæredygtige materialer i produktionen.

Ulden, som striktrøjen er produceret af, består af GOTS-certificeret økologisk bomuld, så du kan købe Konges Sløjd-striktrøjer til dit barn med god samvittighed. Gå på opdagelse i udvalget herunder og lad dig inspirere af de mange flotte designs, mønstre og farver.

No products were found matching your selection.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!