ONLY striktrøjer

Lækre og moderigtige striktrøjer fra ONLY

Leder du efter en striktrøje fra ONLY, så er du havnet det rigtige sted. På denne side har vi samlet de nyeste og mest populære ONLY-striktrøjer – og du kan finde modeller i et utal af farver, former og faconer. Du kan blandt andet vælge imellem strikpullovers, striksweaters, oversized striktrøjer, strikbluser, strikcardigans og meget mere.

Se udvalget her

Udvalget af ONLY-striktrøjer er stort, og der kommer hele tiden nye modeller til. ONLY satser stort på deres strikkollektioner, og derfor kan du finde striktrøjer fra ONLY i stort set alle pasformer, størrelser, farver og udformninger.

Opnå et personligt udtryk med en ONLY-striktrøje

Du kan nemt style en ONLY-striktrøje med andre items, så du opnår et unikt og personligt look. Kombinér din ONLY-striktrøje med en smuk kjole eller en sød nederdel, og du får et outfit, som egner sig til både hverdage på arbejdspladsen og festlige begivenheder.

Du kan også kombinere din ONLY-striktrøje med et par stramme jeans og et sæt sneakers, når du skal holde dig varm i vinterkulden – eller gå efter en oversized ONLY-striktrøje, hvis du ønsker et mere chunky look, som både går an på arbejdspladsen og i sofaen derhjemme.

Kombinationsmulighederne er uendelige, og du opnår et individuelt look, hver gang du styler din ONLY-striktrøje med et nyt item. Du kan blande de mange forskellige farver og mønstre, så du tilfører dit outfit et nyt touch hver gang.

Gå på opdagelse i det store udvalg af ONLY-striktrøjer

ONLY er et af de mærker, som har satset stort på deres strikkollektioner. Det betyder, at sortimentet hele tiden udvides, og du finder derfor både ONLY-striktrøjer, som egner sig til vinteren, foråret, sommeren og efteråret.

Herunder finder du et nøje udvalg af striktrøjer fra ONLY. Gå på opdagelse i de mange forskellige styles, modeller, pasforme, mønstre og typer af striktrøjer – og bliv inspireret med nye, spændende modeller, du ikke vidste, du manglede i dit klædeskab.

Viser et enkelt resultat

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!