Strikpullover

Strikpullover i forskellige former og farver

Hvad er en garderobe uden en strikpullover? Strikpulloveren er en essentiel beklædningsgenstand i ethvert garderobeskab – og herunder finder du et stort udvalg af strikpullovers, som egner sig til såvel kvinder som mænd. Brug filtreringsfunktionen til at finde nøjagtigt den strikpullover, som matcher dig og din personlige stil.

Se udvalget her

Vi har udvalgt en række strikpullovers fra populære brands som Barbour, Bruuns Bazaar, Ganni, GAP, Han Kjøbenhavn, Gestuz, Ivy & Oak., Les Deux, Kari Traa, Mads Nørgaard, Makia, Sebago, Sofie Schnoor, Selected Homme og Selected Femme.

Skab det rigtige look med en strikpullover

En strikpullover egner sig til brug året rundt. Hvis du ønsker et afslappet look, kan du med fordel vælge en oversized strikpullover, som kan fuldende dit outfit. Kombinér den med et par jeans eller en nederdel for at skabe et feminint og sødt look.

Du kan også vælge en strikpullover i et almindeligt fit, hvis du ønsker et mere klassisk udtryk, som egner sig perfekt til arbejdspladsen. Kombinér din strikpullover med en skjorte, og du opnår et mere eksklusivt lag-på-lag look.

Mulighederne er mange, og uanset om du er på udkig efter en afdæmpet strikpullover til det afslappede outfit, eller du ønsker en mere business-orienteret udstråling, finder du en model, som matcher din personlige stil herunder.

Find en strikpullover, som matcher din stil

En strikpullover er en genial beklædningsdel, som bør indgå i alle garderober. En strikpullover har et alsidigt præg, og du kan matche den med stort set alle andre beklædningsgenstande – fra jeans og shorts til nederdele og kjoler.

En strikpullover er desuden perfekt til vinterhalvåret, hvor det er koldt udenfor. Når du ikke har strikpulloveren på, kan du hænge den om livet for at skabe et smart og afslappet look, som egner sig til såvel jobbet som festlige anledninger.

Brug filterfunktionen til at søge efter strikpullovers fra forskellige brands, hvis du vil indsnævre udvalget. Du kan også gå på opdagelse i de mange smarte styles, farver, materialer og udskæringer, hvis du ønsker inspiration til at opdatere garderoben.

Viser alle 26 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!