Brands

Striktrøjer fra de mest populære brands

Alle brands med respekt for dem selv har efterhånden en strik-kollektion, som indeholder populære styles i strik. Hos Striktroeje.dk finder du et stort udvalg af striktrøjer fra brands som Calvin Klein, Envii, Fjällräven, GANNI, Gant, Mads Nørgaard, Mos Mosh, Stine Goya, Tommy Hilfiger og Wood Wood.

Se udvalget her

Vi har nøje udvalgt de enkelte brands, da de hvert år lancerer nye, spændende og eksklusive kollektioner, som blandt andet indeholder striktrøjer til kvinder, striktrøjer til mænd og striktrøjer til børn. Du kan gå på opdagelse i de mange forskellige styles og lade dig inspirere, eller du kan bruge filteret til at indsnævre dit udvalg, så det matcher dine præferencer.

Stort udvalg af striktrøjer i forskellige designs

Striktrøjer er blandt den hotteste mode lige nu, og det skyldes ikke alene, at de er praktiske. Striktrøjer kan kombineres på mange forskellige måder, så de matcher stort set alle outfits, uanset om du vil have et afslappet, moderigtigt eller eksklusivt udtryk.

Du finder strik fra eksklusive, danske modebrands som Mads Nørgaard, Wood Wood og Stine Goya, men du finder også striktrøjer fra mindre kendte brands. Vi har samlet det hele, så du på en nem og overskuelig måde kan finde netop den striktrøje, som passer til dig og din personlige stil.

Viser alle 168 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!