Hold styr på fremskridt og idéer i dine strikkeprojekter

Strikkeprojekt
Hold styr på fremskridt og idéer i dine strikkeprojekter
Henrik Andersen
-
02/09/2022
-

At strikke er en hyggelig og afslappende hobby, som mange danskere dyrker. Derudover er det også en hobby, der kan give anledning til at skabe flotte og unikke ting. Ofte går der lang tid fra idé til færdigt produkt, når man strikker, og det kan være svært at holde styr på alle de idéer, man får undervejs. Det er her, notatblokken kommer ind i billedet.

Med en notatblok kan du nemlig tage noter på alle de idéer, du får – både dem, du arbejder med lige nu og dem, du gerne vil gemme til senere. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at miste nogle af dine idéer – de er altid lige ved hånden. Notatblokken er desuden et godt redskab til at holde styr på dine fremskridt på et projekt.

Du kan fx skrive ned, hvor mange masker eller pinde du har strikket hver dag eller uge, så du hele tiden har et overblik over, hvor langt du er nået. Du kan også med fordel notere dine fremskridt og idéer på en glastavle. Glastavler har den fordel, at de er elegante at have hængende, og så fungerer de som helt normale tavler.

Hvilke fordele er der ved at notere sine strikkeprojekter?

Når man noterer sine strikkeprojekter, så har man mulighed for at holde styr på, hvilke projekter man har lavet, og hvilke man er i gang med. Dette kan være en fordel, da man eksempelvis ikke risikerer at glemme et projekt, som man havde tænkt sig at lave.

Yderligere kan det også være en fordel at have styr på sine strikkeprojekter, da man på den måde kan se tilbage på de forskellige projekter og se, hvor lang tid det tog at lave dem. Noter derfor dine strikkeprojekter på glastavler. 

Sammenlign dine strikkeprojekter

Det også være en fordel at have styr på sine strikkeprojekter, da man derved kan følge med i sin egen udvikling som strikker. Man kan se, hvordan ens færdigheder er blevet bedre over tid – og sammenligne de forskellige projekter med hinanden uanset om dit strikkeprojekt er simpelt eller en striktrøje til voksne.

Lav en skitse af dit projekt

Når man strikker, er det en god idé at have styr på, hvor man er i sit projekt. Dette kan man gøre på flere måder. Man kan eksempelvis lave en skitse af sit projekt, så man har et overblik over, hvordan det skal se ud. På den måde kan man også se, om der er nogle ting, som ikke passer sammen.

Det kan være en god idé at tage noter på dine strikkeprojekter, så du har et overblik over fremskridt og idéer. Noter derfor dine projekter på glastavler.

Copyright 2024 - Pilanto Aps